Warning: include(header_ref_bg.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/vhosts/taern/n/index_bg.php on line 38 Warning: include(): Failed opening 'header_ref_bg.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/vhosts/taern/n/index_bg.php on line 38
  • Вход
  • Регистрация

Регистрация

Описание на играта

MMORPG – Гордостта на Таерн

Гордостта на Таерн е полска MMORG игра, която комбинира изометричнo RPG с динамично, походова бойна система и нелинеен сюжет. Присъедини се към хилядите играчи, изучавали необятния свят на Гордостта на Таерн през последните 6 години. Разучете нашата уникална бойна система, пътешествайте в огромния свят и се забавлявайте.

В Гордостта на Таерн ще откриеш 300 локации, 466 чудовища, 74 NPC-та, 40 боса, стотици мощни артефакта и безкрайно количество произовлно генерирани предмети, които да получиш. Очакват те над 100 мисии, динамични ивенти и безкрайни часове вълнуващ геймплей.

Сюжет

Безгрижният ти и спокоен живот се преобърна, когато дивите и безскрупулни жители на Утор превзеха родината ти Таерн. Техните войски бяха многобройни и когато битките срещу тях бяха обречени, трябваше да бягате. В новата страна си спомни за задълженията ти към изгубената родина. Ти се приседини към редиците, формирани от оцелели от Таерн и откри, че в борбата за Таерн често се налага да лавираш между доброто и злото. Кой път ще избереш? Ще се съсредоточиш ли само над разпространението на делата или ще вземеш нещата в свои ръце? Безкрайния свят пред теб е пълен с предизвикателства и избори. Твоите решения ще определят дали ще се превърнеш в Гордостта на Таерн.

Професии

Бойната система на Гордостта на Таерн комбинира динамичност и походова система. Ще откриеш колко много различни бойни тактики може да сформираш с приятелите си, когато избирате между 69 уникални умения. 7 необикновени професии те очакват. Овладей огнената магия с Огнения маг, надвий противниците си с Варварина, докарай до лудост враговете си с бързите движения на Шиида, призови самата смърт с Вуду, порази враговете си със Стрелец, бъди непобедим с Рицар или лекувай ранените си другари с Друид. Развивай героя си, измисли нови тактики, открий бойни другари и се бий с останалите играчи във вълнуваща PvP система.

Варварин

Варваринът се чувства най-добре с двуръчното си оръжие за меле битките. Нищо не може да го спре, когато кръвта му кипи и той нанася смъртоносни удари. Ярост, огромна сила и страст.

Стрелец

Гъстите, диви гори на Таерн бяха най-доброто прикритие на Таернянците, искащи да развиват уменията си в стрелбата с лък. Буйната растителност не позволяваше на светлината да прониква, за това ловците се нуждаеха от отлично зрение, обострени сетива и изключителна точност. Въпреки тези обстоятелства най-добрите от тях бяха способни да убият елен от сто стъпки разстояните. Тихи, потайни, точни.

Друид

Безкористен защитник на живота. Прогонен от горите си заради войната, той е пълен с гняв, като мечка събудена от зимен сън. Не може да се установи на това ново място и жадува за своите Таернянски гори. Способен лекар, владеещ силата на природата и способен да използва силите й срещу враговете си. Друидът подчинява на волята си животни и растения.

Рицар

Смел воин, чиято воля е да служи на справедливостта. Умен, смел, спазващ Рицарските добродетели и пазещ честта си, той дава най-доброто от себе си, за да спаси страната си от надвисналата опасност. Роден лидер, който подкрепя, води и защитава Таернянските си братя.

Огнен маг

Огънят винаги е бил пленяващ за хората. Като един от основните елементи, изграждащи вселената, можещите да го подчиняват на волята си, владеят огромна сила. Много магове са се опитвали да овладеят жарта и да станат Огнени магове. Тренирани във вулканите и покритите с пепел земи на Таерн, те станали непобедими в унищожението чрез използване на мощни атакуващи заклинания.

Шиид

Смел воин, който набляга на ловкостта си и познанията си за бойните изкуства. Много години тренировки са го превърнали в отлична машина за убиване. Неговото снаряжение включва боксове и безброй други оръжия за юмрука. Изучаването на древните бойни техники е научило Шиидовете да контролират телата си, достигайки магични умения. Бързина, точност и силна воля – Шиид.

Вуду

Прокълнат заклинател, който знае много за сложната и дуалистична човешка природа и може да използва слабостта й за своите нужди. Неговите съмишленици, Вуду заклинателите, бродят по света не само да изкоренят волята, но и жизнените сили на враговете си. Те осъзнават колко опасен е човешкият ум, съчетан с черна духовна енергия. Лесно преминават през бариерите на съзнанието на противниците си и ги убиват отвътре, показвайки им какво се крие в най-черните кътчета на душите им.

Общност

Нашите играчи са постоянно нарастваща група от хора, свързани помежду си с желанието да се състезават, да срещат нови приятели и да прекарват времето си добре. Стани част от тази страхотна общност, която е в основата на страхотните забавления в сървърите. Всяка година ние организираме среща на играчите, така че да могат да се запознаят и извън играта и да прекарат време заедно, да се забавляват, да вземат участие в интересни състезания и да печелят големи награди.

Zlot